POLÍTICA DE PRIVACITAT

INTRODUCCIÓ

SICOR SEGURIDAD EL CORTE INGLÉS, S.L. DGP 3247 (d'ara endavant SICOR SECURITY)té com a objectiu el compliment més estricte de la normativa aplicable a la mateixa i, per tant, marca com a element fonamental la seva correcta adaptació a la normativa de protecció de dades de caràcter personal. Per tant, i en aplicació del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 sobre protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (d'ara endavant, el Reglament General de Protecció de Dades o "RGPD"), així com la normativa de desenvolupament que se'n pugui derivar, volem informar-lo sobre determinats aspectes relacionats amb el tractament de les seves dades que realitzarem com a conseqüència de la seva navegació a la nostra pàgina web.

A SICOR SECURITY ens comprometem a garantir que les seves dades personals estiguin protegides i no es fan un mal ús.

En aquest document t'expliquem qui és el responsable del tractament, amb quina finalitat es tractaran les teves dades personals, la legitimació per al tractament, com la recopilem, per què la recopilem, com la utilitzem, els drets que t'atenen i també t'expliquem els processos que hem disposat per protegir la teva privacitat.

En facilitar-nos la vostra informació personal i utilitzar els nostres llocs web (www.sicorsalarmas.com i www.gruposicor.com), entenem que heu llegit i entès els termes relacionats amb la informació de protecció de dades personals establerta. SICOR SEGURIDAD assumeix la responsabilitat de complir amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades nacional i europea, i té com a objectiu tractar les seves dades de manera lícita, lleial i transparent.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT?

SICOR SECURITY EL CORTE INGLÉS, S.L. és responsable del tractament. Això vol dir que hem determinat els teus objectius o finalitats i hem establert els mitjans necessaris en el tractament per protegir les teves dades personals que ens facilites a través dels formularis i butlletins de subscripció que existeixen en aquest lloc web, així com per les dades recollides a través de les cookies que utilitzem.

N.I.F.: B84128032

Adreça social: C/ Maestro Alonso No 24. 28028 MADRID

correu electrònic: dpd@gruposicor.com Tfno: (+34) 902 11 12 14

Dades registrals: Registre Mercantil de Madrid: Tom 519, 8a, Full M-9.880, Inscripció 1a.

Empresa de Seguretat Autoritzada pel Ministeri de l'Interior, Inscrita en el Registre Nacional de Seguretat Privada amb el núm.

Si té alguna pregunta, comentari o inquietud, o desitja fer qualsevol suggeriment sobre com utilitzem la informació personal, pot enviar un correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades de GRUP SICOR al dpd@gruposicor.com

COM RECOPILEM INFORMACIÓ SOBRE TU?

Les dades que tractem sobre SEGURETAT SICOR han estat facilitades directament per vostè, a través dels diferents formularis que ha emplenat durant la navegació per la nostra pàgina web, com ara sol·licitar informació i/o contactar amb un dels nostres agents comercials, entre d'altres, així com per l'ús de les cookies que utilitzem a la nostra pàgina web.

En tot cas, en el moment de la recollida se l'informarà del responsable, de la finalitat del tractament, dels destinataris de la informació, així com de com exercir els drets que li atorga la legislació vigent en matèria de protecció de dades. L'usuari d'aquest lloc web garanteix l'autenticitat i veracitat de totes les dades que introdueixi en els diferents formularis, sent la seva responsabilitat actualitzar la informació facilitada, de manera que reflecteixi la seva situació real. Per tant, seràs responsable de la inexactitud o falta de veracitat de la informació que ens facilitis en qualsevol moment.

AMB QUINA FINALITAT RECOPILEM LES SEVES DADES PERSONALS?

Depenent dels serveis o funcionalitats que vulguis gaudir en qualsevol moment necessitarem tractar unes dades o unes altres, que en general seran, si escau, les següents:

  • Dades identificatives (p. ex., el nom i cognoms)
  • Dades de contacte (per exemple, telèfon, correu electrònic, adreça postal)

En funció de com interactuïs amb els nostres llocs web (www.gruposicor.com i www.sicoralarmas.com), tractarem les teves dades personals per a diferents finalitats. A continuació es detallen les diferents finalitats per a les quals es poden tractar les seves dades en funció de la seva vinculació amb SICOR SECURITY i les seves bases legals:

PROPÒSITINFORMACIÓ ADDICIONALBASE LEGITIMANT
Registre com a client a la nostra pàgina web:
En cas que decideixis registrar-te com a client a la nostra pàgina web, necessitem tractar les teves dades per identificar-te i autenticar-te com a client del mateix i donar-te accés als seus diferents serveis o funcionalitats que estan a la teva disposició com a client registrat.
Condicions d'úsExecució del contracte:
La legitimació d'aquest tractament es dóna per la necessitat d'execució dels termes que regeixen les condicions i ús del nostre lloc web (art. 6.1.b RGPD). És a dir, perquè et registris com a usuari a la web, necessitem tractar les teves dades personals, en cas contrari no podríem gestionar el teu registre digital.
Utilitat "Calculadora":
Simular un pressupost d'orientació. Aquesta finalitat inclou el tractament de les seves dades per, principalment, contactar amb vostè i concertar una visita per realitzar una anàlisi de les necessitats reals que necessita, i poder presentar-li una oferta ferma
Condicions d'úsExecució del contracte:
la legitimació d'aquest tractament es dóna per la necessitat d'aplicar a la seva sol·licitud mesures precontractuals (art. 6.1.b RGPD). És a dir, perquè simularem un pressupost i ens posem en contacte amb tu per concertar una visita a l'habitatge on tens previst instal·lar el sistema d'alarma, necessitem tractar les teves dades personals, en cas contrari no podríem gestionar la teva sol·licitud.
Contacte:
Per donar resposta a les sol·licituds o sol·licituds que realitzi a SICOR SECURITY a través dels canals disponibles, tractant les dades personals estrictament necessàries per gestionar o resoldre la seva sol·licitud o sol·licitud.
Aquesta informació s'enviarà pels diferents mitjans de contacte (electrònics i no electrònics): adreça postal, correu electrònic i telèfon mòbil entre d'altres.
Si utilitzes el canal telefònic, la trucada es pot gravar per satisfer la teva sol·licitud i assegurar-te de la qualitat de la sol·licitud.
Interès legítim:
Considerem que tenim un interès legítim a respondre a les sol·licituds o consultes que ens facis a través dels diferents canals de contacte existents (Art. 6.1.f GDPR). Entenem que el tractament de les seves dades també és beneficiós per a vostè ja que ens permet poder atendre'l correctament i resoldre les consultes i dubtes que ens sol·liciti.
Execució del contracte:
Quan es contacti amb SICOR SECURITY,per a la gestió d'incidències relacionades amb la instal·lació del sistema d'alarma o per al seu funcionament (servei adquirit), el tractament és necessari per a l'execució del contracte d'alarma (art. 6.1.b del RGPD).
Obligació legal:
Quan la seva sol·licitud estigui relacionada amb l'exercici dels drets que l'informem en el seu corresponent apartat, aquesta Política de Privacitat, o reclamacions relacionades amb el servei contractat, el que ens legitima a tractar les seves dades és el compliment d'obligacions legals per part nostra, (Reial decret legislatiu 1/2007 pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, i Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades i Garanties Digitals).
Treballa amb nosaltres:
La finalitat del tractament és analitzar, si les dades facilitades en el seu Currículum Vitae s'adapten al perfil requerit en la nostra empresa, formant part de possibles candidats, i entrar en el procés de selecció de recursos humans.
Sempre que un usuari desitgi enviar-nos el seu Currículum Vitae, se li sol·licitarà el seu consentiment exprés a través de la casella habilitada, habilitada a aquest efecte.Consentiment exprés:
Si està interessat en enviar-nos el seu Currículum Vitae, la legitimació per al tractament de les seves dades ve donada pel consentiment exprés que li sol·licitem. És a dir, perquè entris en un procés de selecció, necessitem tractar les teves dades personals, en cas contrari no podríem rebre el teu Currículum Vitae (art. 6.1.a GDPR).
Gestió i anàlisi de la navegació web:
Si navegues per la nostra pàgina web, t'informem que tractarem les teves dades de navegació amb finalitats analítiques i estadístiques, és a dir, per entendre com interactuen els usuaris a la nostra pàgina web, per detectar-hi i aplicar-hi millores.
Informe LOPD
Tractem la informació per permetre i facilitar l'accés i la navegació pels nostres mitjans digitals. Per exemple, per oferir-te la versió del lloc web que millor s'adapti a les característiques del dispositiu que triïs per entrar a la nostra web, el teu idioma, entre d'altres. Així mateix, prèviament al seu consentiment, realitzarem anàlisis de la seva navegació amb la finalitat d'adaptar-nos a les seves necessitats.
La informació que recopilem inclou l'adreça IP (Protocol d'Internet) del dispositiu que utilitzeu, el programa de navegació que utilitzeu, el vostre sistema operatiu, la data i l'hora d'accés, l'adreça d'Internet del lloc web per la qual heu accedit als nostres llocs web.
Pot consultar la nostra política de cookies.
Execució del contracte:
L'execució del contracte s'aplica exclusivament a les cookies estrictament necessàries (cookies obligatòries).
Consentiment exprés:
El consentiment exprés s'aplica a la resta de cookies (cookies opcionals).

Li recordem que, en qualsevol moment, pot revocar el seu consentiment de forma gratuïta i gratuïta posant-se en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades.

Informació que recopilem de la teva visita al lloc web i/o a l'App de SICOR

Recopilem i emmagatzemem informació personal limitada i estadístiques agregades anònimes de tots els usuaris que visiten el nostre lloc web o han descarregat la nostra aplicació, ja sigui perquè ens proporcioneu activament aquesta informació o simplement navegueu pels nostres llocs web.

Utilitzem aquesta informació per conèixer el temps de càrrega de la nostra web/App, com s'utilitzen, el nombre de visites a les diferents seccions i el tipus d'informació que més atrau visitants. També ajuda a identificar si el lloc web/app funciona correctament, i a detectar mal funcionament o errors en el funcionament, a poder corregir-los i millorar el rendiment de la nostra pàgina web/app, per oferir un millor servei a tots els usuaris.

Aquesta informació es recull a través de les cookies, per a més informació consulti la Política de Cookies. Li recordem que aquesta política conté un enllaç al configurador de cookies, de manera que en qualsevol moment podrà modificar la configuració de les cookies.

REDES SOCIALS

L'ús de les xarxes socials és cada vegada més freqüent i en aquest sentit SICOR SECURITY està present en la majoria d'elles, i és una altra manera de contactar amb vostè.

La informació que recopilem a través de les xarxes socials de vegades inclou informació personal disponible en línia i al públic. Sempre ens assegurem que tota la informació que utilitzem s'atribueixi correctament a la seva font o es converteixi en anònima.

És probable que aquestes xarxes socials tinguin les seves pròpies polítiques de privacitat, explicant com utilitzen i comparteixen la seva informació personal. Us animem a revisar acuradament les polítiques de privadesa abans d'utilitzar aquestes xarxes socials per assegurar-vos que esteu satisfets amb la manera com es recopila i es comparteix la vostra informació personal.

Dades objecte de tractament

Tractem les teves dades de client vinculades al teu registre tal com es defineix a continuació:

  • Dades de registre:representen informació personal i demogràfica sobre vosaltres (les anomenades dades mestres), que ens proporcioneu quan us registreu al nostre lloc web o aplicació per obtenir el vostre compte de client digital. Les dades del teu perfil inclouen, per exemple: nom i cognoms, DNI, dades de contacte, data de naixement i sexe.
    La informació requerida sol ser el vostre nom, nom, telèfon mòbil, adreça de correu electrònic i contrasenya. La vostra adreça de correu electrònic i contrasenya constituiran posteriorment les vostres dades d'inici de sessió.
    Per a l'ús de pagaments limitats o serveis personalitzats, pot ser necessària altra informació, com ara la data de naixement.
    En qualsevol moment, pots modificar determinades dades del teu perfil i fins i tot completar-les, per exemple afegint la teva adreça de correu o actualitzant-les després d'un canvi d'habitatge.
  • Dades de contacte: Quan et posis en contacte amb nosaltres, recollim les teves dades de contacte. Aquests poden incloure el vostre nom, adreces postals, números de telèfon i adreces de correu electrònic, així com detalls dels vostres perfils de xarxes socials (per exemple, obtenim el vostre ID de Facebook, si us poseu en contacte amb nosaltres a través de Facebook).
  • Dades de contractació: En contractar un servei recopilem la seva informació mitjançant l'execució del contracte. El contracte pot incloure la següent informació, en funció del tipus de servei de seguretat contractat:
    • Nom i cognoms
    • D.N.I.
    • Adreça postal
    • Detall del Pack serveis contractats
    • Detall de la domiciliació bancària (mandat SEPA) o detall de la domiciliació a la Targeta de Compra El Corte Inglés.
    • Número de contracte
    • Dades operatives de persones de contacte (nom i cognoms, tipus de relació i telèfons de contacte)
    • Tipus de relació amb les persones de contacte.
    • Esbós d'instal·lació.
  • Dades del serveiprestat: Quan els sistemes de seguretat entren en funcionament, registrem tots els esdeveniments que es produeixen, com ara senyals d'alarma, obertures, sabotatges, assistències i posició de l'usuari, passant a formar part de totes les dades registrades en l'historial del client.
  • Dades relatives a l'ús del lloc web i l'App:Quan interactues amb les nostres aplicacions, recopilem informació que ens indica quin contingut, temes o serveis t'interessen, descàrregues d'informació addicional, accedeix a través d'enllaços, problemes que detectem en el maneig de les eines i fins i tot la teva ubicació en cas que ho hagis autoritzat de manera única. L'ús d'aquesta informació està regulat en la Política de Cookies.
  • Dades de resposta a les comunicacions:Analitzem el rendiment de les campanyes empresarials realitzades a través de correus electrònics, per saber com interactuen els nostres clients amb els correus electrònics que reben. Aquesta informació ens ajuda a conèixer la tarifa d'obertura, la tarifa click-through en un enllaç inclòs en el correu, així com la tarifa de clients contactats.
  • Dades de geolocalització:per a determinades finalitats, com ara el ciberassetjament o la teleassistència, recopilem informació sobre la ubicació actual del dispositiu quan utilitzeu els nostres serveis. En el cas que habiliteu els serveis de geolocalització del dispositiu per a l'aplicació SICOR, el lloc web o un altre servei en línia, processarem les dades d'ubicació que el vostre dispositiu identifica i proporciona per proporcionar-vos serveis basats en la ubicació (per exemple, al servei de Teleassistència, és possible que sapiguem on es mou el familiar o persona dins de casa o fora de casa, i us enviem avisos o alertes).
    Si és imprescindible, per a algun dels serveis que et prestem, activar la geolocalització i està desactivat, el dispositiu mòbil t'avisarà de l'activació, en cas contrari no podràs prestar aquest servei.
    SICOR podrà crear perfils de moviment a partir d'aquestes dades, amb la finalitat de definir hàbits o regles de comportament, tenint el seu accés a ells per tal de conèixer-los i protegir els seus éssers estimats.

A QUI PODEM COMUNICAR LES SEVES DADES PERSONALS?

Les seves dades no són objecte de comunicació a tercers excepte aquelles que presten serveis a les empreses del GRUP SICOR (tercers) per a la correcta execució de les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat, i per poder prestar-li els serveis que li oferim, sempre sota les nostres instruccions exprés. A més, no s'esperen transferències internacionals de les seves Dades.

Aquests tercers només tenen accés a la informació personal que necessiten per dur a terme aquests serveis. Estan obligats a mantenir les seves dades personals confidencials i no podran utilitzar-les de cap altra manera que les que els hem sol·licitat, és a dir:

  • Proveïdors de serveis de tecnologies de la informació.
  • Proveïdors i col·laboradors de serveis de seguretat i instal·lació d'alarmes.
  • Proveïdors de serveis logístics, de transport i manipulació.
  • Proveïdors de serveis de neteja.
  • Empreses de treball temporal.
  • Centres especials d'ocupació.

En tots els casos, SICOR SEGURIDAD assumeix la responsabilitat de la informació personal que ens faciliti, i demanem a aquelles empreses amb les quals compartim les seves dades personals que apliquin el mateix grau de protecció de la informació que nosaltres. A més, les seves dades personals estaran a disposició de les Administracions Públiques, Jutges i Tribunals, per a l'atenció de les possibles responsabilitats nascudes del tractament.

ENLLAÇOS A LLOCS WEB DE TERCERS

En el cas que proporcionem enllaços a llocs web que no siguin operats o controlats per SICOR SECURITY,se li informarà ràpidament, ja que SICOR SECURITY no té cap control sobre aquests llocs ni som responsables del contingut dels mateixos, ni tenim control sobre com tercers recopilen i utilitzen la seva informació personal.

Aquests llocs web han de tenir les seves pròpies polítiques de privadesa, que expliquen com utilitzen i comparteixen la vostra informació personal. Us recomanem que reviseu acuradament les polítiques de privadesa abans d'utilitzar aquests llocs web per assegurar-vos que esteu satisfets de com es recopila i es comparteix la vostra informació personal.

DURANT QUANT DE TEMPS EMMAGATZEMEM LES SEVES DADES PERSONALS?

Només emmagatzemem la seva informació personal en la mesura que la necessitem per poder utilitzar-la per a la finalitat per a la qual es recull, i d'acord amb la base legal del tractament de les mateixes d'acord amb la legislació aplicable.

El termini de conservació de les seves dades dependrà de les finalitats per a les quals les tractem. A la taula següent es detallen els períodes de retenció per a cadascuna de les diferents finalitats:

PROPÒSITINFORMACIÓ DEL TERME CONSERVACIÓ
Registra't com a client a la nostra web i/o App:
En cas que decideixis registrar-te com a client, necessitem tractar les teves dades per identificar-te i autenticar-te com a client del mateix i donar-te accés als seus diferents serveis o funcionalitats que tens a la teva disposició com a client registrat.
Aquests serveis inclouen: control remot del sistema de seguretat, accés a imatges i enregistraments, connexió o desconnexió del sistema de seguretat, consulta de factures, recepció d'alertes i notificacions, sol·licitud d'assistència tècnica o mèdica, assistència al robatori, accés a serveis de teleassistència, així com serveis de ciberassetjament.
Tractem les seves dades mentre hi hagi una relació contractual i/o comercial amb vostè, o mentre no exerceixi el seu dret de supressió i/o limitació del tractament de les seves dades.
En particular, les seves dades no seran conservades durant un període superior a sis anys des de la finalització de la nostra relació contractual, d'acord amb l'article 30 del Codi de Comerç, a excepció de les imatges i, si escau, sons, que siguin captats per sistemes de seguretat que seran conservats durant un termini màxim de 30 dies, tal com estableix l'article 22.3 de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Sense perjudici de l'anterior, en cas de prova d'actes delictius o procediments continuats en relació amb vostè, les seves dades podran conservar-se durant el temps necessari fins que s'obtingui una decisió judicial definitiva, estant a disposició de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, així com de jutges i tribunals.
Utilitat "Calculadora":
Simular un pressupost d'orientació. Aquesta finalitat inclou el tractament de les seves dades per, principalment, contactar amb vostè i concertar una visita per realitzar una anàlisi de les necessitats reals que necessita, i poder presentar una oferta ferma.
Tractem les seves dades durant el temps necessari per gestionar i realitzar el seu pressupost, li indicarà el termini de conservació segons diversos criteris.
contacte:
Respondre a les sol·licituds o sol·licituds que realitzi a SICOR a través dels canals disponibles, tractant les dades personals estrictament necessàries per gestionar o resoldre la seva sol·licitud o sol·licitud.
Tractarem les seves dades durant el temps necessari per respondre a la seva sol·licitud o sol·licitud.
Treballa amb nosaltres:
La finalitat del tractament és analitzar, si les dades facilitades en el seu Currículum Vitae s'adapten al perfil requerit en la nostra empresa, formant part de possibles candidats, i entrar en el procés de selecció de recursos humans.
Tractarem les seves dades durant el temps que sigui necessari per desenvolupar el procés de selecció. T'informarem dels terminis o criteris de conservació en el moment que t'informem amb antelació de la finalitat i sol·licitem el teu consentiment.
Gestió i anàlisi de la navegació web:
Si navegues per la nostra web/App conservarem i avaluarem la informació sobre les teves visites recents al nostre lloc i com navegues per les diferents seccions del mateix amb la finalitat d'analitzar i entendre l'ús que fan els usuaris de la nostra web/ App i poder fer-la més intuïtiva.
Així mateix, mantindrem un registre de les seccions o serveis que hagi llegit o consultat i utilitzarà aquesta informació per personalitzar, la publicitat que li mostrarem segons els seus interessos.
Tractarem les seves dades durant el període de conservació indicat en la nostra Política de Cookies.

En determinats casos, mantindrem la seva informació degudament bloquejada, sense donar-li cap ús, sempre que sigui necessari per a l'exercici o la defensa de reclamacions o algun tipus de responsabilitat judicial, legal o contractual que pogués derivar-se del seu tractament, que ha de ser cuidat i per al qual sigui necessària la seva recuperació.

QUINS SÓN ELSTEUS DRETS I COM POTS EXERCIR-LOS?

La normativa de protecció de dades permet exercir davant SICOR SECURITY els seus drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament, portabilitat i no ser objecte de decisions individualitzades.

Aquests drets es caracteritzen pels següents:

  • El teu exercici és gratis
  • Si les sol·licituds són manifestament infundades o excessives (per exemple, repetitives) SEGURETAT SICOR Maig:
    • Cobrar una taxa proporcional a les despeses administratives suportats.
    • Negar-se a actuar
  • Les sol·licituds s'han de respondre en el termini d'un mes, encara que, tenint en compte la complexitat i el nombre de sol·licituds, el termini es podrà ampliar dos mesos més.
  • SICOR SECURITY està obligada a informar-lo sobre els mitjans per a l'exercici d'aquests drets. Aquests mitjans han de ser accessibles i aquest dret no es pot denegar per l'única raó per la qual optes per un altre mitjà.
  • Si la sol·licitud es presenta per mitjans electrònics, la informació serà facilitada per aquests mitjans quan sigui possible, llevat que l'interessat sol·liciti que sigui d'una altra manera.
  • Si SICOR SECURITY no fa el seguiment de l'aplicació, l'informarà com a molt tard d'un mes dels motius de la seva no actuació i de la possibilitat de reclamar davant una Autoritat de Control.
  • Pots exercir els drets directament o a través del teu representant legal.

Aquests són els teus drets:

  • El dret d'accés permet contactar amb SICOR SECURITY per saber si està tractant o no les seves dades personals.
  • El dret de rectificació admet que pot obtenir la rectificació de les seves dades personals que siguin inexactes sense dilació indeguda de SICOR SECURITY. Tenint en compte les finalitats del tractament, té dret a completar les dades personals incompletes, fins i tot mitjançant una declaració addicional. En la teva sol·licitud hauràs d'indicar a quines dades et refereixes i la correcció que cal fer. A més, quan sigui necessari, hauràs d'acompanyar la teva sol·licitud de documentació que justifiqui la inexactitud o incompletesa de les teves dades.
  • El dret d'oposició, com el seu nom indica, assumeix que podeu oposar-vos a SEGURETAT SICOR tractar les seves dades personals en els següents casos:
    • Quan siguin tractats sobre la base d'una missió d'interès públic o sobre l'interès legítim, inclosa l'elaboració de perfils.
    • Quan la finalitat del tractament sigui el màrqueting directe, incloent també l'elaboració de perfils esmentats anteriorment.
  • Dret a l'abolició pots exercir-lo abans SEGURETAT SICOR sol·licitar la supressió de les seves dades personals quan es produeixi alguna de les circumstàncies següents:
    • Si les seves dades personals ja no són necessàries en relació amb les finalitats per a les quals van ser recollides o tractades d'una altra manera.
    • Si el tractament de les seves dades personals s'ha basat en el consentiment que atorga a SICOR SECURITY,i vostè el retira, sempre que el tractament esmentat no es basi en cap altra causa que el legitimi.
    • El tractament de SICOR SEGURIDAD es va basar en l'interès legítim o el compliment d'una missió en interès públic, i no han prevalgut altres motius per legitimar el tractament de les seves dades.

▪ Que les seves dades personals estiguin subjectes a màrqueting directe, inclosa l'elaboració de perfils relacionats amb l'esmentat màrqueting.

▪ Si les seves dades personals han estat tractades il·lícitament.

No obstant això, aquest dret no és il·limitat, per la qual cosa pot ser factible no procedir a la supressió quan el tractament sigui necessari per a l'exercici de la llibertat d'expressió i informació, per al compliment d'una obligació legal, per al compliment d'una missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics conferits al responsable. , per raons d'interès públic, en l'àmbit de la salut pública, amb finalitats de presentació d'interès públic, finalitats d'investigació científica o històrica o finalitats estadístiques, o per a la formulació, exercici o defensa de reclamacions.

SICOR SECURITY estarà obligat a bloquejar les seves dades en rectificar-les o suprimir-les.

El bloqueig de les dades consisteix en la identificació i reserva de les mateixes, adoptant mesures tècniques i organitzatives, per impedir el seu tractament, inclosa la seva visualització, excepte per a la disposició de les dades als jutges i tribunals, al Ministeri Fiscal o a les administracions públiques competents, en particular a les autoritats de protecció de dades, per a l'exigència de possibles responsabilitats derivades del tractament i només per al termini de prescripció dels mateixos.

Transcorregut aquest termini, les dades han de ser destruïdes.

  • Dret a la limitació tractament és per obtenir la limitació del tractament de les seves dades que realitza SEGURETAT SICOR, encara que el seu exercici té dos aspectes: Pot sol·licitar la suspensió del tractament de les seves dades:
    • Quan impufiques l'exactitud de les teves dades personals, durant un període que permeti al responsable verificar-les.
    • Quan vostè s'hagi oposat al tractament de les seves dades personals que SICOR SECURITY realitza en base a l'interès legítim o missió d'interès públic, siCOR SECURITY verifica si aquests motius prevalen sobre els seus.
    • Sol·licita a SICOR SECURITY que guardi les teves dades:
    • Quan el tractament sigui il·lícit i ens hem oposat a la supressió de les seves dades i en canvi sol·licitem la limitació del seu ús.
    • Quan SICOR SECURITY ja no necessiti dades personals per a les finalitats del tractament, però vostè ho necessiti per a la formulació, l'exercici o la defensa de reclamacions.
  • Dret a la portabilitat: L'objecte d'aquest nou dret és reforçar encara més el control de les seves dades personals, de manera que quan el tractament es realitzi per mitjans automatitzats, rebi les seves dades personals en un format estructurat, d'ús comú, mecànicament llegible i interoperable, i pugui transmetre'l a un altre responsable, sempre que el tractament estigui legitimat sobre la base del consentiment o en el marc de l'execució d'un contracte.
  • No obstant això, aquest dret, per la seva pròpia naturalesa, no es pot aplicar quan el tractament sigui necessari per al compliment d'una missió en interès públic o en l'exercici de poders públics conferits al responsable.

Per a l'exercici dels seus drets SICOR SECURITY posa a la seva disposició els següents mitjans

  • Mitjançant sol·licitud escrita i signada dirigida al Delegat de Protecció de Dades del GRUP SICOR, carrerMestre Alonso 24 – Local 28; 28028, MADRID, havent d'adjuntar fotocòpia del DNI, document o qualsevol dada que acrediti plenament la identitat del sol·licitant.
  • Mitjançant sol·licitud escrita i signada dirigida al correu electrònic del Delegat de Protecció de Dades del GRUP SICOR,dpd@gruposicor.com, havent d'adjuntar fotocòpia del DNI, document o qualsevol dada que acrediti plenament la identitat del sol·licitant.

Pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment quan no estigui satisfet amb la resposta de l'exercici dels seus drets, per a més detalls pot consultar la pàgina web www.aepd.es

COM PROTEGIM LES SEVES DADES PERSONALS?

A SICOR SECURITY ens comprometem a protegir la seva informació personal. Utilitzem mesures tècniques i organitzatives adequades per protegir la vostra informació personal i la vostra privadesa i revisar aquestes mesures de tant en tant. Protegim la vostra informació personal mitjançant una combinació de controls de seguretat físics, informàtics o lògics, inclosos els controls d'accés que restringeixen i gestionen com es processa, gestionen i gestionen la vostra informació personal i les vostres dades personals. També ens assegurem que els nostres empleats estiguin degudament formats per protegir la seva informació personal. Els nostres procediments indiquen que podem sol·licitar-te una prova d'identitat abans de compartir la teva informació personal amb tu.

D'acord amb la nostra garantia de seguretat i confidencialitat, estem especialment interessats a proporcionar-vos el màxim nivell de seguretat i protegir la confidencialitat de la informació personal que ens proporcioneu.

MÀSTERPOLÍTICA DE PRIVACITATODIFICACIONS

Revisarem i actualitzarem la vostra informació de protecció de dades quan hi hagi canvis a la llei o en qualsevol dels procediments de processament de la vostra informació personal.

Puja a dalt